Helt siden Thorbjørn Thorstensen var en 14 år gammel gutt,har han hat lyst til å gjøre noe for andre

Foto: NorgeOgVerdensNytt

 

 

 

 

 

 

 

 

Helt siden musiker Thorbjørn Thorstensen var bare en 14 år gammel gutt, har han hat lyst til å gjøre noe for alle andre.Nå har han fått oppfylt nettopp den drømmen.Fordi for bare noen dager siden åpnet han nemlig Herre-Kulturstue i Bamble.

 

Det er sted som skal være plass for alle, forteller han overfor Telemarksavisen, som først omtaler saken. Onsdag forrige uke var det tid for en offisiell åpning av “Stuen”, hvor selveste ordfører Hallgeir Kjeldal klippte av den røde og populære snorra oppe på scenen.

 

I Kultursuten er det åpent for å gjøre det enn måtte ønske. Blant annet kan man ha barnekor, gitar og andre kurser, og karaoke som arrangers på Søndager. Utenom å være mannnen bak den nye kulturstuen på Herre, er Thorstensen også med i eget band ved navn “Åremål”, og har spillejobber hver eneste helg.

Tidligere har bandet varmet opp for blant annet Vassendgutane og Hellbillies. Sammen med sin kone, Marit, har Thorbjørn bodd på Herre hele tre år på rad, og de trives fortstat godt på tettstedet.

 

Bandet “Åremål” har lenge leid øvingslokale i den gamle sekkefabrikken på Herre, og det var nettopp der ideen om kultursuen oppsto, forteller Thorbjørn Thorstensen til TA.

 

Folk har mulighet til å melde seg inn som meldlemmer, og det koster 50 kroner. Ellers koster det 30 kroner for inngang på Søndager for å være med på karaoke..

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg