Snart blir pappablogger og kjæresten nybakte foreldre til ei liten jente <3

Foto: Maria Bye Brattbakk, Østlandsposten

 

 

 

 

 

 

BABY-NYTT ÅR 2019  <3 👶 Nu kan pappablogger Kent Solheim  (30) og kjæresten Carine Heum (30) melde at de skal bli nybakte foreldre igjen i år 2019. Sammen med resten av familien bor de i sitt hjem i Larvik. I Januar ifjor fikk de datteren YNWA Sofie (1) som ble oppkalt etter Liverpools supportersang «You’ll Never Walk Alone.», og  som er Solheims favorittlag i fotball. Det var Kent Solheim som først delte den hyggelige BABY-nyheten på bloggen sin.

 

 

Vi i NorgeOgVerdensNytt har vært i kontakt med paret om saken. “Alle i den nærmeste familie er selvfølgelig informert.Og budskapet har skapt en fantastisk juleglede i hele familien.For barna her i huset kunne nok ikke gaven skapt mer glede, for selv om de ikke helt trodde på oss i starten da vi fortalte det, var gleden stor da det gikk opp for dem at det faktisk var sant at de skulle bli storebror og storesøster nok en gang”, skriver Solheim på sin egen blogg. Den snart nybaktefaren håper at det blir en liten gutt, men svaret får han og kjæresten greie på  i februar. “Men uansett hva det måtte være  som befinner seg i magen, så kommer vi til å ta det i mot med åpne armer”, skriver bloggeren i sitt blogginnlegg.  ( Sak også på Facebook-siden til NorgeOgVedensNytt )

 

 

 • SISTE-NYTT OM BABY-LYKKE <3 Nå venter pappablogger Kent Solheim (30) og kjæresten Carine Heum (30) fra Larvik, ei lita jenta i løpet av år 2019. Det melder paret selv i et innlegg på bloggen sin, Pappadrommer.

Barnet i magen er friskt og har det bra.Nå gleder vi oss bare til å endelig få hilse på henne, men hun får holde seg i magen i noen måneder til først, skriver paret i sitt innlegg. Det er ikke bestemt hvilke navn den lille vil få.

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg