Flere personer er blitt syke som følge av løk som de har spist

AV/ Foto:  Donovan Govan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I USA har 1012 personer blitt bekreftet syke som følge av løk som de har spist.I en pressemelding som smittevernbyrået CDC har sendt ut, blir det opplyst om at løken ble produsert

 

 

av Thomson International Inc, som senere har blitt tilbakekalt.Løken skal ha vært både rød- , gul-, hvit- og søt gulløk på grunn av mulig salmonella-risiko.CDC skriver advarer folk om

 

 

å ikke spise, servere eller selge den tilbakekalte løken, og de understreker at også mat som er laget med denne løken er farlig. Det inkluderer ostedipper, pålegg, salsaer og kyllingsalater.

 

 

Hvis du ikke vet hvor løken kommer fra, ikke spis dem eller noen mat som er laget med dem. Kast dem, er oppfordringen.Totalt er 136 personer sendt til sykehus etter å ha fått i seg løk.

Denne bloggen drives av NorgeOgVerdensNytt. En midlertidig nyhetsplass til ny nyhets-redaksjon-side/domene er på plass. Tidligere har vi hat en suksess nyhetsside/blogg med flere tusen lesere/følgere. Vi håper på ny suksess: [email protected]
Posts created 6454

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top